Mursko Središće: Humanitarno Martinje za bolesnu Melaniju Horvat

U subotu je u organizaciji Grada i Turističke zajednice Mursko Središće u gradskom parku održana proslava Martinja. Ove godine ona je bila humanitarnog karaktera, a sav prikupljeni novac ide za liječenje oboljele Melanije Horvat iz Križovca.

Središćanci, a i mještani ostalih prigradskih naselja odazvali su se u velikom broju i potpuno ispunili gradski trg, javlja Muralist. U programu su sudjelovali mališani iz vrtića Dječja mašta, tamburaši KUD-a Mura i pjevač Nano Prša. Kako je ova priredba bila humanitarna za liječenje njihove sugrađanke Melanije, svi su oni nastupali besplatno. Također organizatori zahvaljuju vinarima Horvatu, Jakopiću, Štafaru, Kunčiću, Čanadiju, Kocijanu, Novaku, Štamparu i Vukoviću koji su predstavili svoja kvalitetna vina.

Mošt ili mlado vino donirao im je Novak, a kolače su ispekle članice Društva žena. Biškup ceremonije bio je Vlado Kovačić, dok su svi prisutni bili su počašćeni pečenim kestenima. Zabave nije nedostajalo s time više kada se zna da na ovakav način nekome pomažeš.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije