Pet sati nezaboravnog koncerta prepunog hitova

Tko god je bar jednom bio na koncertu Jasmina Stavrosa, Dražena Zečića ili Mladena Grdovića onda zna da to nije običan koncert, već noć za pravu zabavu i gušt.

Koliko energije ima svatko od njih pokazali su nebrojeno puta na svojim koncertima, a koliko energije imaju zajedno….e to se moglo vidjeti i doživjeti ove subote na njihovom prvom velikom zajedničkom koncertu, u Čakovcu.

Bila je to večer kad se sve idealno poklopilo. Sjajni izvođači i publika željna dobrog provoda koja je došla vidjeti svoje stare ljubimce u pravoj akciji.

Izvanredna atmosfera, sretna lica mnogobrojne publike mogla su uživati u čak pet sati dugom i vrlo energičnom koncertu, na kojem su Stavros, Zečić i Grdović nizali samo hitove. Publika ih dočekala ovacijama, a do samog kraja koncerta s njima pjevala sve pjesme.

Ovaj koncert je bio prepun pozivne energije koja se osjećala u svakom trenutku i zato nije čudno da nitko nije želio otići iz dvorane. U publici su bili pripadnici svih generacija a mnogi su došli i iz susjednih zemalja.

Također, produkcija koncerta bila je na visokom nivou, te time pružila dodatnu kvalitetu organizacije.

Koncert u Čakovcu pokazao je ponovno što narod voli jer zabavna glazba u subotu je doživila svoj koncertni vrhunac. To je bila glazba našeg podneblja na kojoj su generacije i generacije odrasle.

Potaknuti izvrsnim reakcijama i velikim interesom publike za koncerte zabavne glazne, organizator Scardona, već za iduću godinu planira organizirati manju koncertnu turneju, koja je, čini se, započela prije dva dana u Čakovcu…

Kako je bilo, pogledajte u fotogaleriji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije