ACT organizira radionice Fotografije i Blendera 3D

Osmu godinu za redom nastavljaju se događanja udruge Autonomni centar – ACT koja su otvorena za svu  javnost i objedinjena pod nazivom act.klub. Prve aktivnosti act.kluba su  Književni klub i sada već tradicionalne tjedne radionice Fotografije i Blendera 3D pod vodstvom Milivoja Kuhara.

Prvi Književni klub u sklopu Knjižnice i čitaonice Tabula Rasa održat će se 11. studenog u 17 sati, a predstavljaju vam Mateja Perkova, izdavača, redatelja, putopisca, novinara i pankera. Na primjeru Matejovih poznatih djela poput “Koprivnica pleše pogo”, “Planinarsko- pankerski putopis” i “Pamet u glavu, pivo u ruke i put pod noge” možete saznati kako funkcionira nezavisno izdavanje knjiga na konceptu principa uradi sam. Za klub nije potrebna prijava, otvoren je za svu javnost. Voditelj Književnog kluba je Sebastijan Brumec.

Radionica Fotografije održavat će se svaki utorak od 18 do 20 sati, a radionica Blendera 3D svaku srijedu od 18 do 20 sati. Prva radionica Fotografije počinje 12. studenog, a radionica Blendera 3D 13. studenog 2013. Za radionice nije potrebna prijava, svi zainteresirani slobodno mogu doći, a sva dodatna pitanja možete poslati na email: edukacija@actnow.hr ili pitati putem telefona na 040 390 047. Književni klub i radionice održavaju se u prostorijama udruge ACT u Čakovcu (Dr. Ivana Novaka 38, zgrada Starog hrasta).

U narednim mjesecima održat će se i mnoge druge aktivnosti programa act.kluba, poput filmske radionice, radionice izrade vlastitih elektroničkih naprava, likovna radionica,   radionica recikliranja tekstila, novinarska radionica, okrugli stol i još mnogo toga. Donator act.kluba je Ministarstvo socijalne politike i mladih. 

Više informacija o aktivnostima act.kluba, dostupne su na www.actnow.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije