U subotu akcija “Jabukom protiv lanca” za napuštene pse

Sklonište za životinje “Prijatelji” Čakovec, Izletište “Vinska kuća Hažić” i Međimurska udruga za integriranu proizvodnju voća pozivaju vas da se im se pridružite u akciji prikupljanja jabuka u voćnjacima Izletišta “Vinske kuće Hažić” u Jurovčaku, pod imenom “Jabukom protiv lanca”. Međimurska udruga za integriranu proizvodnju voća će otkupiti jabuke, tj. g. Horvat Tomica koji je ujedno i predsjednik udruge.

Okupljanje je zakazano u Jurovčaku u Izletištu “Vinska kuća Hažić” u subotu 2. studenog od 8 sati. Organizatori vas pozivaju da sa sobom ponesete rekvizit (kantu za branje jabuka) i potvrdite im svoje sudjelovanje na stranici Facebook profila Prijatelja ili Izletišta vinske kuće Hažić te putem mobitela 099 219 9411 (Tatjana) i 098 241 060 (Aleksandra). Ručak za sve volontere/ke je osiguran.

Pozivaju vas da im se pridružite u akciji za peseke kojoj je cilj prikupiti što više jabuka za čakovečko sklonište životinja “Prijatelji” kako bi se osigurala sredstva za zbrinjavanje napuštenih psića. Također ovom akcijom žele poslati poruku: Ne lanac! Staviti psiće na lanac znači oduzeti im slobodu, uskratiti im pravo na normalan i zdrav suživot s čovjekom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije