U četvrtak 10. listopada akcija “Solidarnost na djelu 2013.”

Gradsko društvo Crvenog križa Čakovec organizira 41. akciju “Solidarnost na djelu 2013”. Ovogodišnja će se akcija provoditi u četvrtak 10. listopada u popodnevnim satima (od 14 do 17 sati) pod nazivom “Pomozimo onima kojima je pomoć najpotrebnija”.

Akcija se provodi u suradnji s aktivistima i volonterima, prvenstveno preko osnovnih i srednjih škola Međimurske županije. U ovogodišnjoj akciji prikupljati će se hrana, novac i odjevni predmeti. Treba napomenuti da hrana koja će se prikupiti ostaje u školama za potrebe kuhinje.

Za prikupljeni novac biti će uručen bon zahvalnosti s naznakom vrijednosti, numeriran i ovjeren žigom društva, a sudionici u akciji imati će oznake Crvenog križa. Bonovi zahvalnosti su u apoenima od 5, 10 i 20 kuna. U pojedinim mjestima akcija “Solidarnost na djelu 2013.” provesti će se koji drugi dan, što će biti javno obznanjeno.

Iz GDCK mole građane koji imaju odjevne predmete da ih ne ostavljaju ispred njihovog skladišta ili poslovnog prostora, već da im jave na broj telefona 395 248 kako bi sami podigli istu te zahvaljuju građanima Međimurja na sudjelovanju i doprinosu u akciji “Solidarnost na djelu” proteklih godina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije