Koncerti poput ovog su mi odmor i lijepa interakcija s publikom

Rade Šerbedžija, svjetski priznati glumac, pjesnik i glazbenik, početak svoje koncertne turneje započet će upravo u Čakovcu, što će mu ujedno biti i prvi nastup u ovom gradu.

Ja sam jako volio dolaziti u Čakovec. Rijetko sam bio, ali kada god sam došao, uvijek mi je bilo lijepo. Volim tu međimursku muziku i mislim da je to jedna od najoriginalnijih etno glazbi na području cijele bivše Jugoslavije. I baš se radujem da ću doći ponovno – rekao je Rade Šerbedžija.

Ovaj svjetski priznati umjetnik, dolazi u pratnji svog pratećeg orkestra Zapadni kolodvor.

Moji zadnji koncerti su uglavnom vezani uz zadnje pjesme sa albuma ‘Ponekad odlazim, ponekad dolazim’, koji sam napravio sa Miroslavom Tadićem, našim čuvenim gitaristom i sa albuma ‘Imam pjesmu za tebe’. Ali na mojim koncertima ima i starih pjesama. Napravim popis tako da i meni uvijek bude zanimljivo – dodao je Šerbedžija.

Druženje sa publikom

Ovi koncerti su mi odmor, lijepa interakcija sa publikom, malo ja pjevam – malo oni i to je meni super.

Volim kada dođem među publiku za vrijeme koncerta, a tako će biti i u Čakovcu. Ono što je bilo specifično za moje koncerte je da je prije dolazila moja generacija, a sada zadnjih godina dolazi sve mlađa publika. Možda zbog toga što su im se svidjeli moji posljednji albumi, jer jsu dobri i tekstovi i dobra je glazba. – za kraj je dodao Šerbedžija.

Rasprodana VIP zona

Organizatori napominju kako je VIP zona (svečani stolovi) rasprodana, ali još uvijek ima ulaznica u prodaji.

Ulaznice za ovaj koncert nalaze se u prodaji preko:

Sustava Eventim i na prodajnim mjestima Eventima u Čakovcu i Varaždinu.

Čakovec – Adriatours, Etno Art Travel, Exclusive Change -mjenjačnica (Kaufland), Kompas, Mura, Petrol BP Sveti Križ, Videoteka Net

Varaždin – Euro Petrol BP Bartolovec, Euro Petrol BP Varaždin I, Euro Petrol BP Varaždin II, Exclusive Change – mjenjačnica Lumini, Exclusive Change Kaufland, Galileo Travel, Investigo, Makromikro Varaždin, Suvenirnica, Tisak Varaždin

Caffe bar Arcus – Čakovec, Domino bar – Palovec, Suvenirnica Varaždinskih vijesti – Varaždin.

Cijena u pretprodaji iznosi 100,00 kn, a svakog posjetitelja čeka piće dobrodošlice.

Broj ulaznica je ograničen.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije