Komedija “Lutka” s Doris Pinčić i Robertom Kurbaša u Prelogu

U petak 4. listopada u Domu kulture Grada Preloga u 19 sati biti će izvedena kazališna predstava “Lutka” (komedija) u izvedbi kazališta Teatar Gavran iz Zagreba. Autor predstave je Miro Gavran.

U glavnim ulogama nastupaju Robert Kurbaša i Doris Pinčić, trenutačno naši najpopularniji glumci mlađe generacije. Cijena ulaznice iznosi 40 kuna, a iste možete nabaviti u pretprodaji u Pizzeriji Ro – Sa u Prelogu.


Kratki sadržaj:

Muškarac kojeg je nakon sedmogodišnje veze ostavila djevojka počinje živjeti sa ženom – lutkom koja je najsavršeniji android proizveden u laboratoriju s namjerom da usreći muškarca. Androidnu lutku konstruirala je znanstvenica nedugo nakon svoga bračnog brodoloma pa je u lutku prenijela svoj kritički pogled na muškarce.

Kroz humorne situacije, svojim prostodušnim pogledom, lutka će ukazati muškarcu na sve propuste koje je činio prema ženama te će povremeno i ona s njime dolaziti u sukobe koji su neizbježni u zajedničkom životu osoba suprotnoga spola. Priča nas postupno vodi prema katarzičnom i melodramatičnom završetku koji poziva na uzajamno razumijevanje žena i muškaraca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije