Nakon igrališta za odbojku u Macincu niknula i sjenica

Dobrovoljni rad i aktivnosti mještana Macinca ne prestaju. Nakon ideje koja je rođena u proteklih par tjedana, pristupilo se realizaciji izgradnje sjenice u blizini novog igrališta za odbojku na pijesku.

Uz financijsku podršku Društva žena Macinec prilikom nabave drvene građe i nadalje se aktivnosti baziraju na dobrovoljnom radu, a nabava potrebnog ostalog materijala zasniva se na osobnim doprinosima, donacijama prijatelja sporta i financijskim mogućnostima mještana koji u izgradnji učestvuju.    

Rezultat je na zadovoljstvo svih koji u toj aktivnosti učestvuju vidljiv iako na žalost kao i svakom mjestu tako i u Macincu ima pojedinaca koji očito ne mogu ili ne žele prihvatiti činjenicu da i u današnje vrijeme ima ljudi koji su spremni odvojiti svoje slobodno vrijeme za dobrobit svih i koji ne čekaju da netko drugi sve odradi.

Bez obzira na to aktivnosti oko uređenja sjenice se nastavljaju i još uvijek nisu završene, ima puno želja i ideja kako da se prostor u neposrednoj blizini sjenice i igrališta za odbojku na pijesku uredi što će se u narednom periodu isplanirati i zasigurno ostvariti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije