Humanitarno u Maloj Subotici: U nedjelju Dan zahvale za plodove zemlje

Zahvalni što i ove  jeseni ubiremo bogatstvo plodova sa naših  njiva, vrtova i voćnjaka, u Maloj Subotici tu radost žele podijeliti s onima koji su u potrebi. Stoga je ova već tradicionalna manifestacija u tom mjestu i ove godine humanitarnog karaktera.

KUU Zvon u zajedništvu sa mnogobrojnim malosubotičkim udrugama u nedjelju 29. rujna priprema cjelodnevnu manifestaciju Dan zahvale za plodove zemlje. Sve započinje s jutarnjom svetom misom u 8,30 sati kada će oko župne crkve biti uređeni štandovi udruga na kojima će se moći nabaviti kolači i razne delicije po vrlo pristupačnim cijenama.

Sveta misa zahvalnica bit će u 10,30 sati. Nakon mise svi nazočni moći će nabaviti ručak i zajedno blagovati uz zvukove tambura tamburaša Zvona. Kulturno-umjetnički program nastavlja se u 15 sati u Domu kulture u Maloj Subotici gdje će se predstaviti gosti iz Varaždina i Belice te članovi Zvona.

Pozivaju vas da im se pridružite na cjelodnevnoj manifestaciji u nedjelju te uz druženje i zabavu svojim prilozima pomognete onima kojima je to najpotrebnije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije