Rodina radionica za trudnice u Čakovcu

Drage trudnice, obavještavamo vas da će se 28. rujna 2013. (subota) u Čakovcu, održati jednodnevna Rodina radionica za trudnice.

Prijave su obavezne zbog ograničenog broja polaznica i primaju se do popunjavanja grupe, a najkasnije do 27. rujna 2013., radnim danom od 9-18 h na tel. 098/948-9907 ili na mail sjeverna@roda.hr (ime i prezime, očekivani datum poroda i dolazi li s vama partner/ica za porod).

Radionica je namijenjena svim trudnicama i njihovim partnerima. U grupu ćemo primiti 10 trudnica. Ovom radionicom željeli bismo vam obogatiti i olakšati trudničke dane te omogućiti poseban doživljaj trudnoće i porođaja kao prirodnih i fizioloških, a ujedno jedinstvenih i posebnih stanja koja mijenjaju život žene i obitelji.

Radionica će se održati u prostoru dvorane ACT-a, Stari Hrast, 1. Kat, Novakova ulica. Vrijeme održavanja radionice je od 8:30 do 12:00 sati (s pauzama).

Radionica prati tijek trudnoće i sastoji se sljedećih tema:

  • Spolnost kroz trudnoću, porođaj i dojenje
  • Fiziologija trudnoće, zdrava prehrana i način života
  • Fiziologija porođaja i utjecaji na nju
  • Porođaj – očekivanja i planovi
  • Poslijeporođajno razdoblje i dojenje

Poželjno je doći u udobnoj odjeći te ponijeti jastuk ili prostirku da se možete što udobnije smjestiti, odnosno bilo što drugo s čime ćete se osjećati ugodnije.

“Radionica je besplatna! Veselimo se vašem dolasku!”, poručili su organizatori.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije