Za svoja jela Ljubo Matulin u Rumunjskoj osvojio tri srebra

Proteklog vikenda u rumunjskom mjestu Cluj-Napoca održan je internacionalni kuharski kup “Polus coup Cluj-Napoca”. U jakoj i kvalitetnoj konkurenciji 140 timova poznatih kuhara iz Njemačke, Italije, Albanije, Rumunjske,Bugarske, Turske, Srbije, Azerbejdžana i Južne Koreje bio je i tim iz Hrvatske kojeg su činili kuhar Ljubo Matulin iz Donjeg Vidovca i sudac Ivan Buzolić iz Hvara.

Simpatični Međimurec Ljubo svima je poznat po sudjelovanju u prvom hrvatskom Masterchefu 2011. godine gdje je sa svojim kulinarskim znanjem i vještinama izborio plasman među najboljih deset, točnije show je napustio kao osmoplasirani. Zasigurno mu je Masterchef bio odskočna daska, a njegove neodoljive gastronomske delicije prepoznali su mnogi vrhunski stručnjaci, pa rezultate koje postiže su rezultat njegovog predanog rada.

Na natjecanju u Rumunjskoj Ljubo se okitio sa tri srebrne medalje i to u kategorijama peradi, svinjetine i ribe. Jela koja je pripremio oduševila su zahtjevan žiri, na na meniju su bili Jetreni ravioli, Pig with fig i Tuna trio.

Čestitamo donjovidovskom masterchefom na ovim odličnim jelima i rezultatima u Rumunjskoj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije