Sportskim susretima započelo obilježavanje Dana Općine Kotoriba

Uličnim malonogometnim turnirom i natjecanjem u gađanju zračnom puškom uz obljetnicu predaje kotoripske karaule u subotu 7. rujna započelo je ovogodišnje obilježavanje Dana Općine Kotoribe koji se slave uz blagdan Uznesenja svetog Križa. Domaćin sportskih susreta na igralištu kod stare škole bio je MNK Klub 75, a pokrovitelj Općine Kotoirba.

U gađanju zračnom puškom natjecalo se 8 ekipa. Prvo mjesto osvojili su članovi UDVDR – ogranak Kotoriba (Josip Horvat, Drago Rajher, Miljenko Fuš i Stanislav Trstenjak) sa 572 kruga. Druga je bila ekipa Ruđera Boškovića sa 354 kruga, a treće mjesto pripalo je ekipi Bereka sa 299 kruga. U pojedinačnoj konkurenciji najbolji je bio Drago Rajher sa 154, dok su se iza njega plasirali Josip Horvat (153) i Miljenko Fuš (135).

Njima je općinski načelnik Ljubomir Grgec uručio kao nagrade uručio medalje. Mali nogomet igralo je pet ekipa kotoripskih ulica. Nakon odigravanja utakmica po sistemu svaki sa svakim, pobjednik turnira postala je ekipa Nikole i Katarine Zrinski. Na drugo mjesto plasirala se ekipa Ruđera Boškovića 1, treća je bila Školska ulica, četvrta Ruđera Boškovića 2, dok je peto mjesto osvojila Ulica kralja Tomislava.

Tri najbolje ekipe od strane načelnika Grgeca dobile su na poklon majice. Sve utakmice sudio je dvojac Stjepan Gerić i Mario Paveli. Grgec se svim sudionicima susreta zahvalio na sudjelovanju i pozvao da svi zajedno 13., 14. i 15. rujna proslave Dane Općine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije