U Scheierici koncerti Ene Pongrac i Ana Marije Kyun

Centar ta kulturu Čakovec u dvorani Zrinski/Scheier u petak 6. rujna s početkom u 19.30 sati organizira koncert na kojem će nastupiti Ena Pongrac, mezzosopran uz klavirsku pratnju Nadie Varga. Gošća koncerta bit će Tamara Korunek, sopran.

Na programu će biti: G. F. Händel, G. Rossini, F. Schubert, J. Brahms, S. Barber, J.Offenbach, I. Lhotka-Kalinski, G. Faure, J. Massenet, C. Saint-Saëns, J. Strauss, L. Delibes. Ena Pongrac rođena je  17. veljače 1991. u Čakovcu. Prvo iskustvo s pjevanjem Ena je imala u dječjem crkvenom zboru sa 6 godina. Diplomirala je u Grazu na Muzičkoj akademiji i ove je godine položila prijemni ispit za Master Oper na Universität der Künste Berlin, u klasi prof. Elisabeth Werres.

U utorak 10. rujna u istoj dvorani u 19.30 sati nastupit će Ana Marija Kyun na klaviru. Rođena je u Seoulu (Južna Koreja) 1967. a klavir počela učiti s pet godina kod svoje majke koja je prof. klavira i koja je vodila privatnu školu za klavir. Od malena nagrađivana na raznim klavirskim natjecanjima. Od 1999. u Varaždinu radi kao prof. klavira na Glazbenoj školi i kao korepetitor za puhački i pjevački odjel.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije