U petak i subotu obilježavaju se Dani Općine Šenkovec

Općina Šenkovec poziva vas na obilježavanje Dana Općine Šenkovec. Dvodnevni program započinje u petak 30. kolovoza u 16.30 sati polaganjem vijenca kod kapelice Svete Jelene u Šenkovcu nakon kojeg u 17 sati slijedi misno slavlje.

Program se nastavlja svečanim otkrivanjem nove ploče na pročelju zgrade općine i polaganjem vijenaca na spomenik braniteljima. Za 18.30 sati sazvana je svečana sjednica Općinskog vijeća, dok je u 20 sati predviđeno predstavljanje knjige “Izabrani radekizmi” autora Ladislava Radeka.

U subotu se organiziraju kulturne i sportske aktivnosti na Gorčici u organizaciji Udruge umirovljenika Općine Šenkovec. Okupljanje i prijava natjecatelja je od 14 do 15 sati kada započinje sportsko natjecanje u boćanju, pikadu, visećoj kuglani, odbojci na pijesku i streljaštvu.

Za 17 satri najavljen je dolazak i predstavljanje Oldtimer kluba Međimurje, dok je u 19.30 sati predviđeno proglašenje najboljih vezano uz sportska natjecanja. Slijedi druženje uz zabavni program, besplatni grah i svirku grupe Suveniri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije