Ekipa Donjeg Pustakovca najbolja na općinskom turniru

Protekle subote, 10. kolovoza u Donjem Pustakovcu održan je već tradicionalni 5. malonogometni turnir između naselja općine Donji Kraljevec i to u organizaciji Kluba mladih Pustakovčan te pod pokroviteljstvom Općine Donji Kraljevec. Šest naselja bilo je podijeljeno u dvije skupine – Istok i Zapad.

U skupini Istok najbolja je bila ekipa Donjeg Hrašćana čime se plasirala u finale, ekipa Donjeg Kraljevca zauzela je drugo mjesto, dok ekipa Hodošana nije nastupila na turniru. U drugoj skupini najbolja je bila ekipa Donjeg Pustakovca, pobijedivši ekipe Palinovca i Svetog Jurja u Trnju.

U finalnoj utakmici susreli su se Donji Hrašćan i Donji Pustakovec gdje je naslov najboljih odnijela ekipa domaćina. Budući da Pustakovčani već pet godina priželjkuju da njihova ekipa bude najbolja, a mogu se pohvaliti i s tri nastupa u finalu, pobjeda domaćina pojačala je već odličnu atmosferu na turniru.

Za ugodno i zabavno ozračje pobrinuli su se dečki iz sastava Zvučni zid koji su sve okupljene zabavljali do ranih jutarnjih sati. Za razonodu posjetitelja, odigrane su i dvije revijalne utakmice. U prvoj revijalnoj utakmici nastupili su igrači iz Donjeg Kraljevca, kojih je bilo dovoljno da se podijele u dvije malonogometne ekipe te odigraju utakmicu jedni protiv drugih.

Snage su također odmjerili nogometaši veterani iz Donjeg Pustakovca i veterani iz Svetog Jurja u Trnju. U ovoj napetoj i zanimljivoj utakmici titulu bolje ekipe odnijela je ekipa veterana Donjeg Pustakovca pobijedivši  3:2. Organizatori općinskog turnira, Klub mladih “Pustakovčan”, zadovoljni su sveukupnim ishodom turnira te zahvaljuju svim igračima, navijačima i gostima koji su unatoč vrlo varljivom vremenu odvojili svoje vrijeme i odazvali se na događaj.

U sklopu projekta Ljeto u Donjem Pustakovcu, nakon turnira, već sljedeće subote slijede Igre mladih Međimurske županije. Klub mladih Pustakovčan poziva sve mlade i stare da se odazovu i na taj događaj, bilo kao natjecatelji, navijači ili posjetitelji. Više informacija o Igrama mladih pronađite na Facebook stranici.


Rezultati malonogometnog turnira:

SKUPINA ISTOK
DONJI KRALJEVEC – HODOŠAN 3:0
DONJI KRALJEVEC – DONJI HRAŠĆAN 0:2
HODOŠAN – DONJI HRAŠĆAN 0:3

SKUPINA ZAPAD
PALINOVEC – SVETI JURAJ U TRNJU 2:1
DONJI PUSTAKOVEC – PALINOVEC 3:0
SVETI JURAJ U TRNJU – DONJI PUSTAKOVEC 0:1

ZA 3. MJESTO
DONJI KRALJEVEC – SVETI JURAJ U TRNJU 3:3 (penali 4:3)
    
FINALE
DONJI PUSTAKOVEC – DONJI HRAŠĆAN 3:2

Poredak:
1. Donji Pustakovec
2. Donji Hrašćan
3. Donji Kraljevec
4. Sveti Juraj u Trnju
5. Palinovec
6. Hodošan (ekipa nije nastupila)
 
Najbolji strijelac: Daniel Čonka (Donji Pustakovec)
Najbolji vratar s najmanje primljenih golova: Filip Strahija (Donji Pustakovec)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije