NAGRADNA IGRA: Jane Iredale makeup mineralima u Centru Slife

Jane Iredale je predsjednica i osnivačica Iredale Mineral Cosmetics. Ona je prva žena koja je estetsku industriju opskrbila linijom proizvoda baziranim na mineralima i prva koja je uvidjela potencijal u tome da liječnicima ponudi makeup koji je dobar za kožu.

Svoju liniju napravila je u suradnji sa svjetski poznatim plastičnim kirurzima i dermatolozima, te je na tu temu održala predavanja po cijelom svijetu. Kao rezultat, Iredale proizvodi se koriste u lječilištima, salonima i medicinskim klinikama diljem svijeta.

U svojoj karijeri radila je s najboljim vizažistima svog područja. Iz prve ruke vidjela je kako prava makeup umjetnost ne proizlazi iz toga da se lice prilagodi zadnjim trendovima mode, nego da se naglasi prirodna ljepota. Janeino iskustvo stečeno kroz rad s ženama, čija profesija ovisi o čistoj koži, omogućilo joj je da uvidi kako poremećaji i osjetljivost kože ne samo da prijete njihovim karijerama, nego i uništavaju samopouzdanje. To joj je bila misao vodilja: stvoriti makeup liniju koja će biti u funkciji zdravlja kože.


Slife i portal eMedjimurje.hr vas daruju sa 10% popusta na tretman šminkanja lica!


Zašto minerali?

Kozmetika je poznata po sloganu The Skin Care Makeup. Jane Iredale linija toliko je sigurna i korisna za nanošenje da ju preporučuju plastični kirurzi i dermatolozi diljem svijeta.

Jane Iredale makeup proizvodi njeguju kožu i u skladu su s najnovijim modnim trendovima, tako da im druge kozmetičke kuće mogu samo zavidjeti:

• Nekomedogenični sastojci – pore se ne začepljuju
• Ne izazivaju alergije
• Svi su proizvodi testirani na osjetljivost
• Široki spektar zaštite od UVA i UVB zraka – do SPF 30. Testirani na visoko UVA zračenje
• Protuupalno djelovanje – smiruju nadraženu kožu
• U rangu su “vrlo otpornih na vodu”- po FDA kategoriji
• Potpuno prekrivaju stanja na koži akne, crvenila nakon laserskih tretmana i kemijskih pilinga
• Ne sadrže parabene i talk
• Minerali koji ne podržavaju rast bakterija.
• Niti jedan proizvod nije testiran na životinjama

Linija Jane Iredale proizvoda dobivena je miješanjem visokosofisticiranih minerala i pigmenata, proizvedenih  postupkom mikronizacije kojim nastaju mikroskopski ravne čestice. Ove se čestice međusobno preklapaju kada se nanesu na kožu. To omogućava koži da normalno diše i sprječava utjecaj nečistoća iz okoliša.

Minerali imaju moć da ostanu cijeli dan na koži, tako da ih ne trebate popravljati tijekom dana. Osjećaj na koži je svilenkast, puder je vodootporan tako da neće nestati ili skliznuti s lica čak i tijekom najnapornijih fizičkih vježbi.


Uslugu šminkanja linijom Jane Iredale možete zatražiti u Centru Slife po povoljnim cijenama:

  • Šminkanje lica već od 120 kuna
  • Šminkanje lica i dekoltea već od 140 kuna
  • Šminkanje očiju već od 70 kuna

Želite razveseliti sebi dragu osobu? Poklon bon Centra S life je idealan odabir:

Odaberite neku od usluga prema Vašoj želji!

Mi Vas čekamo jer smo tu zbog Vas i onih malih stvari. Nazovite nas ili posjetite, uljepšajte se i promijenite svoj dan na bolje…

 Kalmana Mesarića 1, Čakovec

Telefon: 099 222 1000

centar.slife@gmail.com

www.centar-slife.com

Facebook

Radno vrijeme:

ponedjeljak – subote: 9:00-21:00

Prvih petero čitatelja koji ostave točan odgovor ispod ovog članka dobivaju popust od 10% na tretman šminkanja lica u Centru S-life. Popust je iskoristivi do 15. kolovoza.

Nagradno pitanje glasi: Kolika je cijena šminkanja lica linijom Jane Iredale u Centru Slife?

Ukoliko na Facebook profilu koristite nadimak, ostavite u komentaru svoje pravo ime i prezime, jer ćete na to ime i s osobnom iskaznicom moći iskoristiti popust od 10% na tretman šminkanja lica u Centru S-life!

Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije