Pomozite Barbie! Ranjena i sa slomljenom nogom bačena na cestu

Iz čakovečkog skloništa za životnije Prijatelji stiže još jedna tužna priča koja govori kako se ljudi rješavaju svojih psećih članova obitelji za vrijeme godišnjih odmora. Ujutro su primili poziv njihove volonterke da na brzoj cesti Čakovec – Pribislavec leži mladi pas, vjerojatno mrtav.

No, nije bila mrtva, ali bila je teško ranjena, s velikom ranom na bedru i sa slomljenom nogom. Prevezena je hitno u veterinarsku ambulantu gdje je operirana, no troškovi liječenja neće biti mali kao niti vrijeme koje će trebati provesti na operaciji. Dali su joj ime Barbie.

Ono što dodatno zastrašuje je da su uz nju izbačena još dva psića koji su toliko prestrašeni da bježe u šipražje i ne daju se uhvatiti. U skloništu su zabrinuti i s pravom se pitaju: Hoćemo li sutra nekog od njih naći mrtvog?

Ovim putem molesve dobre ljude da im pomognu u pokriću troškova liječenja uplatom donacije na broj žiro računa: HR3323400091116025375, poziv na broj 02 777, svrha uplate: donacija za Barbie.

Građanima pak upućuju apel da ne bacaju pse po cestama, šumama i jarcima kako bi mogli otići na godišnji odmor. Uvijek postoji neko rješenje, a udruge za zaštitu životinja nisu i ne mogu biti servis za neodgovorne građane.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije