Pacijenti će za neke radiološke pretrage u Medikolu morati plaćati

Sa velikim žaljenjem iz Poliklinike Medikol obavještavaju pacijente da je HZZO uskratio zdravstvenu skrb pacijentima iz nekih radioloških postupaka na području Međimurske, Varaždinske i Koprivničko križevačke županje. Radi se negdje oko 400 tisuća ljudi.

Poliklinika Medikol izašla je u susret pacijentima te je za postupke iz djelatnosti radiologije snizila cijene kako bi usluga mogla biti pristupačna svim pacijentima. Tako će se nadalje magnetska rezonancija, MSCT dijagnostika, RTG dijagnostika, UZV dijagnostika, MSCT neinvazivna koronarografija, color doppler i CDFI, mamografija i denzitometrija u Poliklinici Medikol moći obaviti samo uz gotovinsko plaćanje ili plaćanjem karticama na rate.

U smanjenom obimu od strane HZZO-a neke djelatnosti su odobrene i mogu se dalje napraviti putem crvene uputnice: neurologija, interna – kardiologija, dermatologija i fizikalna. Iz Poliklinike Medikol najavljuju da će napraviti sve da pacijenti ovih triju županija ne izgube kvalitetnu zdravstvenu skrb.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije