Održana općinska vatrogasna natjecanja

U subotu 29. lipnja u Donjem Pustakovcu održano je vatrogasno natjecanje za seniorke i seniore VZPO Donji Kraljevec-Goričan. Izvodila se jedna suha vježba prema pravilniku HVZ i jedna mokra. Prve tri plasirane ekipe izborile su direktan plasman na Županijsko natjecanje koje će se 6. srpnja održati u Zasadbregu, dok sve ženske ekipe imaju pravo nastupa na Županijskom natjecanju.Ukupno je nastupilo 19 odjeljenja.

U kategoriji Muški A nastupilo je najviše ekipa – ukupno 9. Prvoplasirana ekipa DVD-a Palinovec, drugo mjesto osvojio je DVD Donji Pustakovec I, a treće DVD Donji Pustakovec II. U kategoriji Muški B nastupilo je ukupno 6 ekipa. Prvo mjesto pripalo je DVD-u Palinovec, drugo DVD-u Donji Kraljevec i treće DVD-u Sveti Juraj u Trnju.

U kategoriji Žene A nastupile su tri ekipe, a prvo mjesto osvojile su cure iz DVD-a Palinovec I, drugo mjesto pripalo je DVD-u Donji Pustakovec i treće mjesto DVD Palinovec II. Prvi put u povijesti VZPO Donji Kraljevec-Goričan nastupila je ekipa u kategoriji Žene B i to ekipa domaćina DVD-a Donji Pustakovec te pritom osvojila najveći pehar.

Najviše pehara – ukupno 4 osvojili su članovi DVD-a Palinovec te domaćin DVD Donji Pustakovec. Na postrojavanju sve nazočne pozdravio je načelnik Općine Donji Kraljevec Miljenko Horvat, a ispred sudačke komisije glavni sudac Mladen Kanižaj. Nakon samog natjecanja sve prisutne zabavljali su dečki iz benda Limeni show, te je nastavljena prava vatrogasna veselica dugo u noć. DVD Donji Pustakovec ovim putem se zahvaljuje svim gostima na velikom odazivu i Ninoslavu Kosu na donaciji odojka.


Vatrogasno natjecanje u Svetom Jurju na Bregu

Održano je i vatrogasno natjecanje VZPO Sveti Juraj na Bregu. Vatrogasci DVD-a Lopatinec pomeli su konkurenciju u svojim kategorijama. Sve tri ekipe spomenutog društva osvojile prva mjesta i to u kategorijama Žene A, Muški A i Muški B.

Vatrogasno natjecanje u Štrigovi

U subotu 29. lipnja s početkom u 16 sati u Štrigovi na nogometnom igralištu održano je natjecanje Vatrogasne zajednice područja Gornji Mihaljevec – Štrigova gdje je nastupilo 7 muških A vatrogasnih ekipa, i jedna ženska A vatrogasna ekipa.

Najponosniji su bili vatrogasci i vatrogaskinje iz Stanetinca koji su i ove godine jedini uspjeli okupiti i mušku i žensku natjecateljsku ekipu, pa su tako muški u konkurenciji sedam ekipa osvojili 2. mjesto, dok je ženska ekipa bez konkurencije osvojila 1. mjesto. Sve ekipe sdu od strane organiztora primile prigodne nagrade.Vatrogasce je pozdravio načelnik Općine Štrigova Stanislav Rebernik i predsjednik VZP Aleksandar Karlovčec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije