Vatrogasno natjecanje u Donjem Pustakovcu

VZPO Donji Kraljevec – Goričan u subotu 29. lipnja održava vatrogasno natjecanje za seniorke i seniore s početkom u 14 sati na sportskim terenima u Donjem Pustakovcu oko Doma kulture. Na samom početku postrojavaju se sva natjecateljska odjeljenja uz svečano intoniranje hrvatske i vatrogasne himne. Izvode se dvije vježbe, jedna suha prema pravilniku HVZ i jedna mokra.

Za prva tri mjesta i pravo plasmana na Županijsko natjecanje bori se deset ekipa u kategoriji Muški A. U kategoriji Muški B nastupa pet odjeljenja. Tri ekipe nastupaju u kategoriji Žene A te jedna ekipa domaćina u kategoriji Žene B. Na natjecanju će ukupno nastupiti 19 odjeljenja iz naselja i to DVD Goričan s jednom ekipom, DVD Donji Hrašćan s jednom ekipom, DVD Hodošan s dvije ekipe, DVD Sveti Juraj u Trnju s dvije ekipe, DVD Donji Kraljevec s tri ekipe te DVD Palinovec i DVD Donji Pustakovec s najviše- svaki sa po 5 odjeljenja.

Uz uživanje u izvođenju vatrogasnih vježbi moći ćete uživati i u bogatoj ponudi jela i pića po povoljnim cjenama. VZPO Donji Kraljevec – Goričan te domaćin DVD Donji Pustakovec pozivaju sve vatrogasce, ljubitelje vatrogastva, navijače i sve ostale mještane da se pridruže natjecanju te time podrže svoje favorite. U poslijepodnevni satima pa sve do kasno u noć zabavljat će vas glazba uživo – Limeni show.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije