Rotary klub Čakovec nagradio najbolje maturante

Već desetu godinu za redom Rotary klub Čakovec nagradio je najbolje maturante čakovečkih srednjih škola. U Tehničkoj školi to je Matija Juras iz Sivice, u Gimnaziji Josipa Slavenskog najbolja je Ivona Ferlin iz Čakovca, u Graditeljskoj školi Anastasia Žeks iz Murskog Središća, a u Ekonomskoj i trgovačkoj školi Dasia Oreški iz Pribislavca. U Gospodarskoj školi nije bilo učenika, koji je ostvario odličan uspjeh u sve četiri godine, što je jedan od uvjeta.

Rotarijanske nagrade u iznosu od po 3000 kuna, te plakete i diplome, dobitnicima je na prigodnoj svečanosti u Muzeju Međimurja uručio dr. Ivan Percač, predsjednik Rotary kluba Čakovec, a čestitke im je uputio međimurski župan Matija Posavec. Čakovečki rotarijanci su u proteklih deset godina nagradili ukupno 53 najbolja srednjoškolca u završnim razredima školovanja, od kojih su svi obrazovanje nastavili na fakultetima i visokim školama, te bili među najboljima.

Ovu dobrotvornu akciju rotarijanci organiziraju u suradnji sa srednjim školama, u čije ime je zahvalila ravnateljica Gimnazije Tea Runjak Dragić. U prigodnom glazbenom programu pjevala je gimnazijalka Patricija Toma uz klavirsku pratnju Filipa Knezića.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije