U Strahonincu održano natjecanje VZG Čakovca za mladež i djecu

DVD Strahoninec je bio domaćin natjecanja VZ grada Čakovca u subotu 25. svibnja 2013. na kojem je nastupilo ukupno 47 ekipa iz različitih društva u kategoriji mladež muški/žene u starosti od 12 do 16 godina i u kategoriji djeca muški/žene u starosnoj dobi od 6 do 12 godina.

Vrlo lijepo i pedantno pripremljen teren od domaćina i voditelja Željka Besedića pred sam kraj natjecanja pokvario je jaki pljusak koji je čak i prekinuo natjecanje na pola sata. Nakon nastavka uslijedile su oprezne vježbe što zbog ozljeda, što zbog nadolazećeg vikenda kada sve prijavljene ekipe nastupaju na županijskom natjecanju u Turčišću. Dvadesetak sudaca odradilo je posao na visokom nivou što dokazuju i natjecateljske ekipe (mentori) koji nisu imali primjedbe na sudačke odluke.


Krištanovec, Čakovec, Knezovec  i Strahoninec najbolji

U kategoriji mladež muški gdje je sudjelovalo 12 ekipa najbolja je bila ekipa DVD-a Krištanovec sa 1050,40 bodova i daleko iza sebe ostavila konkurenciju. Isto takav podvig u ženskoj kategoriji napravila je ekipa DVD-a Čakovec koje su sa 1044,50 bodova stale na sam vrh i konkurenciju od 6 ekipa ostavila iza sebe.

U kategoriji djeca muški sa konkurencijom od 13 ekipa najbolja je bila ona iz DVD-a Knezovec osvojivši 397,10 bodova. Kod djece žene to je pošlo za rukom DVD-u Strahoninec osvojivši 392,0 bodova u konkurenciji od 7 ekipa.

Natjecanju je bio nazočan i aktualni župan Ivan Perhoč, dosadašnji gradonačelnik Branko Šalamon i mnogi drugi političari koji su subotnje popodne željeli provesti uz vatrogasce. Na proglašenju rezultata sve vatrogasce je pozdravio predsjednik VZG Čakovca Mario Medved, zamjenik predsjednika VZMŽ Aleksandar Karlovčec i dr. koji su pohvalili vrlo dobre rezultate i zaželjeli još bolje na sljedećim natjecanjima.

Više fotografija i opširnije rezultate pogledajte klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije