Najavljujemo 5. Festival jagoda koji će se održati u Prelogu

Različiti atraktivni oblici plodova crvene boje na kojima se ističe zelena čaška u kombinaciji sa specifičnom aromom i okusom, pridonose tome da se jagoda svrstava u najomiljenije voće kako kod male djece, tako i kod onih najstarijih. Priča o životu svakog grma, kao i ploda na njemu ubranog, vrlo je zanimljiva i sadrži puno stranica.

Neke od njih nisu još ni napisane, iako je jagoda u svijetu prisutna već stoljećima, no u Prelogu će se jagoda pojaviti na štandovima gdje će se ispisati nova stranica pod nazivom 5. Festival jagoda. Njeni plodovi pružaju užitak milijunima ljudi koji ih konzumiraju te osim lijepog izgleda i odličnog okusa jagoda sadrži čitav niz hranjivih sastojaka koji pozitivno djeluju na zdravlje čovjeka, pa iz TZ Grada Preloga pozivaju sve proizvođače i one koji se u nekom obliku bave jagodama da se odazovete ovome pozivu, na dane jagoda u Gradu Prelogu jer je festival i prodajnog karaktera.

5. Festival jagoda održat će se u subotu 25. svibnja s početkom u 9 sati na Trgu slobode ispred Doma kulture u Prelogu u organizaciji Turističke zajednice Grada Preloga, s ciljem da se pokažu sve blagodati tog voća. Svi zainteresirani svoje mjesto mogu rezervirati na email: tz@prelog.hr, telefon 040 638 694 i mobitel 099 334 4417.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije