U subotu prodaja katruža i suvenira za bolesne Međimurce

Međimurska zaklada solidarnosti “Katruža” u subotu 18. svibnja organizirat će tradicionalnu akciju prodaje katruža. Katruže će se u Čakovcu prodavati na Trgu Republike u vremenu od 9,30 – 11,30 sati. Uz aktiviste “Katruže” akciji će se priključiti i članovi Kulturno-umjetničkog društva Mačkovec i učenici i djelatnici OŠ Vladimir Nazor Pribislavec.

U Prelogu će članice Udruge “Priločko srce” iz Preloga katruže prodavati na trgu kod Privredne banke u vremenu od 8,00 – 11,30 sati. Na štandu će se prodavati i zakladni suveniri, a svoje će knjige prodavati Ljubica Fleten. U Belici će katruže prodavati članice Udruge žena Općine Belica  ispred Robne kuće u vremenu od 8,00 – 11,30 sati.

Katružu će u Gradu Mursko Središće prodavati članice Društva žena Mursko Središća od 8,00  – 12 sati na prostoru ispred robne kuće METSS-a  Iz Zaklade pozivaju sve građane da se uključe u akciju na način da doniraju ili kupe cvijet katruže ili zakladni suvenir  te svojom humanošću pomognu onima kojima je to najpotrebnije, bolesnima. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije