Vijesti / Društvo
Društvo
FOTO Županijsko natjecanje mladih vatrogasaca: Prva mjesta i veliko slavlje ekipa iz Gardinovca
List Međimurje/MKR

mladi vatrogasci u čakovcu

FOTO Županijsko natjecanje mladih vatrogasaca: Prva mjesta i veliko slavlje ekipa iz Gardinovca

- Budite ponosni na sebe svi vi koji ste danas sudjelovali na natjecanju - poručio im je međimurski župan Matija Posavec

Na stadionu SRC-a Mladost u Čakovcu u subotu, 27. svibnja održano je Županijsko vatrogasno natjecanje za mladež i pomladak. Natjecalo se više od 90 ekipa iz cijelog Međimurja.

OKUPIO SE VELIK BROJ EKIPA U Čakovcu održano Županijsko vatrogasno natjecanje za mladež i pomladak Fotogalerija

U kategoriji Mladež muški najbolji je bio DVD Gardinovec ispred Krištanovca i Svete Marije. U kategoriji Mladež žene također je bila najbolja ekipa DVD-a Gardinovec. Drugo mjesto osvojio je DVD Palinovec, a treće DVD Krištanovec.

Palinovec 1 bio je najbolji u kategoriji Pomladak muški. Drugo mjesto pripalo je ekipi iz Donjeg Mihaljevca, dok su treći bili članoivi DVD Donji Hrašćan. U ženskoj kategoriji slavila je ekipa iz Pretetince ispred Donjeg Mihaljevca i Male Subotice.

- Prve tri plasirane ekipe u kategoriji mladeži plasirale su se na državno natjecanje koje se održava ove godine u rujnu u Novalji, dok ekipe podmlatka idu u kordinacijska natjecanja - rekao je predsjednik međimurskih vatrogasaca Mario Medved te dodao kako najmlađi član na natjecanju dolazi iz redova DVD-a Strahoninec - on je Noa Trojnar.

Mlade vatrogasce pozdravio je i međimurski župan Matija Posavec koji je naglasio kako Međimurje ima najjaču tradiciju vatrogastva u Hrvatskoj te da imamo najveći broj vatrogasaca po glavi stanovnika.

- Budućnost vatrogastva u Međimurju će biti još jača i bolja. Budite ponosni na sebe svi vi koji ste danas sudjelovali na natjecanju. Danas ste pravi ponosni međimurski vatrogasci i puno sreće na državnom natjecanju - poručio im je župan.


 

Najnovije

Reci što misliš!