Mažoretkinje Donjeg Kraljevca zlatne u Kaštelama

Sastav juniorki Mažretkinja Općine Donji Kraljevec u kategoriji mažoret ples sa rekvizitima osvojile su prvo mjesto i zlatnu medalju na Državnom prvenstvu  koje je održano u Kaštelama. Najecalo se 17 klubova iz cijele Hrvatske. Ekipa je osigurala odlazak na Europskom prvenstvo u Norveškoj, u Lillehammeru, koje se održava početkom listopada ove godine.

Otvorenje Državnog prvenstva održalo se na kaštelanskoj rivi kojom su prodefilirale mažoretkinje iz svih klubova u paradnim uniformama. Uz dojmove s natjecanja u lijepom sjećanju će im ostati posjet prekrasnom Trogiru, rimskoj Saloni i posjet Splitu.

Slijede pripreme i treninzi za europsko natjecanje. Veći dio ljetnih školskih praznika mažoretkinje će svakodnevno trenirati u sportskoj dvorani. Njihove klupske kolegice, sada seniorke dvije godine za redom bile su europske prvakinje 2011. Bath – Engleska i 2012. Selestat – Francuska.

Odlazak na natjecanje pomogli su sponzori: Općina Donji Kraljevec, Tehnix d.o.o. Donji Kraljevec, Šestan-Busch d.o.o. Prelog, Ferokotao d.o.o. Donji Kraljevec, Kerbek d.o.o. Donji Kraljevec, Meiso d.d. Goričan, Kramar Zlatko i Višnja Sv. Juraj u Trnju i Tkalačka radnja Slaviček Fana Donji Kraljevec. Mažoretkinje zahvaljuju OŠ Donji Kraljevec, OŠ Hodošan, Mjesnom odboru Palinovec i svim udrugama koje su s njima surađivale.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije