Toplice Sveti Martin Vas daruju povodom Praznika rada!

Dijelimo 10×1 kartu za Toplice Sveti Martin, detalji niže u članku!

U srijedu, 1. svibnja 2013. pozivamo vas u Toplice Sveti Martin na tradicionalnu proslavu Praznika rada!

Za vas su pripremili seosku olimpijadu za velike i male uz bogate nagrade, 1000 porcija graha potpuno besplatno, tamburaše uz koje ćemo plesati i veseliti se, pića po akcijskim cijenama, brojne nagrade za sav radni narod i još mnogo toga!

Okupljanje i prijave za olimpijadu počinju u 10 sati u Pubu Potkova, 1000 pocija graha će se dijeliti od 11 sati (dok se zadnja ne podijeli), u 12 sati kreće se sa seoskom olimpijadom, a od 15 sati nas zabavlja tamburaški sastav KONTRANAS, a nastavak slijedi u Pubu Potkova do kasno u noć.

Dođite u Toplice Sveti Martin jer fešta je zagarantirana uz seosku olimpijadu, roštiljadu, kupanje i zabavu! Proslavimo Praznik rada zajedno u Toplicama Sveti Martin!


eMedjimurje.hr i Toplice Sveti Martin Vas daruju povodom Praznika rada!

Kako bi vaš slobodan dan učinili još zanimljivijim, eMedjimurje.hr i Toplice Sveti Martin Vas daruju sa 10 ulaznica za kupanje na Praznik rada. Veliko otvorenje ljetne sezone očekujte uskoro!


eMedjimurje.hr nagrađuje najbrže čitatelje ulaznicama za osvježenje u Toplicama Sveti Martin!

Prvih desetoro čitatelja koja ostave točan odgovor ispod ovog članka dobivaju po jednu cijelodnevnu ulaznicu za kupanje iskoristivu ove srijede 1. svibnja!

Nagradno pitanje glasi: Koliko će se porcija graha dijeliti natradicionalnoj proslavi Praznika rada u Toplicama Sveti Martin?

Ukoliko na Facebook profilu koristite nadimak, ostavite u komentaru svoje pravo ime i prezime, jer ćete na to ime i s osobnom iskaznicom moći podići dobivenu ulaznicu na ulazu u Toplice Sveti Martin. Po jednu ulaznicu dobiva prvih deset čitatelja (komentatora) koji točno odgovore na pitanje. Sretno!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije