LAG Međimurski doli i bregi

Na Mesapu će se održati fotografski tečaj – fotografiranje hrane i proizvoda

Poziv za sudjelovanje na fotografskom tečaju koji će se održati 8. prosinca 2022. godine (četvrtak) u 18:00 sati u prostorijama MESAP-a, Nedelišće

LAG Međimurski doli i bregi u suradnji s KREDO d.o.o. i Fotoklubom Čakovec organizira fotografski tečaj – fotografiranje hrane i proizvoda s ciljem razvoja vizualnog identiteta tvrtke, obrta, OPG-a i sl., koji se provodi u sklopu projekta suradnje pod nazivom “Okusi tradicije”, a financirani je iz Mjere19 LEADER, TO 19.3.2. “Provedba aktivnosti projekta suradnje” iz PRR RH 2014.-2020..

Vizualni se identitet poduzeća može značajno osnažiti primjenom fotografskoga znanja i vještina te digitalna fotografija sa svim svojim potencijalima može pomoći poduzećima u podizanju konkurentnosti – reklamna fotografija kao sredstvo učinkovitog oglašavanja proizvoda na tržištu. Suvremenim medijima (mrežne stranice, društvene mreže) dominiraju vizualni sadržaji u kojima prevladava fotografija. 

Tečaj se zbog toga sastoji od teorijskog i praktičnog dijela i ciljano je prilagođen potrebama (i radnom vremenu) poduzetnika. Za sudjelovanje na fotografskom tečaju je obavezna prijava, a svi zainteresirani šalju svoje podatke (ime i prezime, kontakt mobitel/e-mail, mjesto prebivališta) putem e-maila lag.mdib@gmail.com ili na telefone ureda LAG-a. 

Prijave su otvorene do 06. prosinca 2022.

Više informacija NA LINKU.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije