U “Gradu cvijeća” u petak otvoren Sajam cvijeća

Turistička zajednica Grada Preloga i ove je godine organizator tradicionalnog 14. Sajma cvijeća u Prelogu. Sajam se održava 26., 27. i 28. travnja. U petak je upriličeno svečano otvaranje sajma uz zanimljiv kulturno zabavni program. Na otvoranju su bili brojni mještani  javne osobe iz političkog i društvenog života.

Grad Prelog ujedno je i “Grad cvijeća”, a upravo taj epitet privlači posjete grupa i turista iz cijele Hrvatske, stoga je sama manifestacija prerasla u jednu prepoznatljivu manifestaciju koja okuplja izlagače iz cijele zemlje pa čak i inozemstva (Mađari i Slovenci).

Sajam cvijeća poprima tradiciju u Prelogu i Županiji i to već od 1999. godine kada je Turistička zajednica krenula sa organizacijom prekrasne manifestacije vezane uz ekologiju i kulturni turizam, izložbe i Sajam cvijeća.

Sajam nema samo lokalni karakter već je tu uključeno 50-tak izlagača koji uključuju čitavo Međimurje, izlagače iz Podravine, okolice Zagreba, Varaždinske županije, Slovenije i Mađarske.

Sajam se još u subotu i nedjelju održava na lokaciji iza Glavne 35 te na novouređenom prostoru ispred Doma kulture, gdje se odvija i bogat kulturno zabavni program s ugostiteljskom ponudom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije