U subotu velika završnica “Do posljednjeg zbora”

Gimnazijski zbor plasirao se u veliki finale ovogodišnjega televizijskoga natjecanja hrvatskih amaterskih pjevačkih zborova! Sjajne učenice i učenici škole koja je desetljećima ponos Međimurja i koja je i službeno među ponajboljim gimnazijama u Hrvatskoj, predvođeni svojim izvanrednim zborovođom i profesorom glazbene umjetnosti Damirom Rodigerom ostvarili su istinski podvig i plasirali se u završnu emisiju serijala “Do posljednjega zbora”!

Još samo dva dana do velike završnice showa “Do posljednjeg zbora”. U subotu 27. travnja u finalnoj emisiji tri zbora pjevaju po dvije pjesme, zatim se zatvaraju glasačke linije i dva zbora koja će imati najveći broj glasova idu u pripetavanje za pobjedu.

Zatim dva zbora izvode još jednu pjesmu, otvaraju se glasačke linije na 15 minuta, te će se nakon toga saznati ime najomiljenijeg zbora u Hrvatskoj.

Podržimo stoga svojim glasovima naše mlade zboraše i poželimo im u mislima i u srcu obilje postignuća i ispunjenja i u završnoj emisiji! Glasajte za zbor Gimnazije Josipa Slavenskog  pozivom na broj  065 800 502 ili slanjem sms poruke “ZBOR2” na 60106 i omogućite im svojim glasovima da budu u dva najbolja zbora te da izvedu treću pjesmu – za koju najavljuju na Facebook stranicama veliki show!

Ivan Perhoč i Matija Posavec: “Navijajmo svi za Zbor gimnazije Josipa Slavenskog”

Župan Međimurske županije Ivan Perhoč i zamjenik župana Međimurske županije Matija Posavec pozivaju sve Međimurke i Međimurce kao i prijatelje Međimurja da svojim glasovima podrže nastup Zbora Gimnazije Josipa Slavenskog iz Čakovca koji se natječe u finalu HTV-ovog showa “Do posljednjeg zbora”.

Ovo je prilika da još jednom ostatku Hrvatske pokažemo da su Međimurke i Međimurci među ostalim, najbolji i u pjevanju. Dosadašnji put našeg Zbora svima je pokazao kakve kvalitetne pjevače  imamo, a na svima nama je da to potvrdimo zvanjem i glasanjem.

Još jednom čestitajući čakovečkim gimnazijalcima na uspjehu, Perhoč i Posavec zaželjeli su im sreću u finalu, te bez obzira na uspjeh, najavili posebno iznenađenje nakon završetka showa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije