U Kotoribi održan 8. Mažoret show

Šarenilo boja i uniforma, ljepota i gracioznost mažoret pokreta u nedjelju 21. travnja krasile su spotrsku dvoranu u Kotoribi gdje su Mažoretkinje Kotoribe bile uzoran domaćin i organizator 8. Mažoret showa.

U programu je veliki broj posjetitelja istinski uživao u različitim i zanimljivim koreografijama Mažoretkinja Kotoribe i gostiju iz Donjeg Kraljevca, Nedelišća, Goričana i Murskog Središća. Svoj rad na čuvanju pjesme i plesa svoga kraja predstavili su članovi folklorne skupine kotoripske škole.

Pozdravne riječi dobrodošlice na otvaranju showa uputili su Tatjana Hunjadi, predsjednica Mažoretkinja Kotoribe i općinski načelnik Ljubormir Grgec. Na kraju su svi sudionici dobili zahvalnice, dok je predsjednica Hunjadi članica koje plešu 5 godina u udruzi uručila pohvalnice koje su dobile: Marta Fabić, Nikol Štefić, Erika Hunjadi, Ida Matjanec, Helena i Laura Pongrac, Doris Šajn, Ema Zadravec i Paula-Lee Žinić Kreft.

Svakako treba istaknuti da su juniorke Mažoretkinja Kotoribe imale svoj prvi nastup u novim uniformama. Mažoret show je vodio Alen Fuš, a na ulazu u dvoranu prikupljao se dobrovoljni prilog koji će se usmjeriti za daljnje aktivnosti udruge.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije