DANI OPĆINE

OPĆINA MALA SUBOTICA Dani Općine uz koncerte, sportske događaje, nastupe kulturno umjetničkih udruga…

Raznovrstan program začinit će nastupi grupa Vigor i Tragovi

Općina Mala Subotica uskoro će proslaviti svoje dane, a priprema se bogat program proslave. Sve počinje u četvrtak, 30. lipnja besplatnim mjerenjem tlaka i šećera, podjelom novčanih nagrada učenicima OŠ Tomaša Goričanca te promocijom knjige ‘Vodič za uzgoj povrća’ Renata Obadića.

U petak, 1. srpnja od 18 sati održat će se svečana sjednica Općinskog vijeća te potpisivanje sporazuma o partnerstvu i suradnji Općine Mala Subotica i Grada Mursko Središće, dok od 20 sati ispod šatora kod OŠ Tomaša Goričanca sviraju Aquarius Band i grupa Vigor.

U subotu, 2. srpnja od 9 do 12 sati će se na igralištu Spartaka odigrati nogometne utakmice između NŠ Općine Mala Subotica i ŠN Rudar Mursko Središće u tri kategorije, a u 18 sati na rasporedu je nogometna utakmica između reprezentacije Općine Mala Subotica i Grada Mursko Središće koja će se odigrati na igralištu Dinama iz Palovca. Od 19 sati ispod šatora kod Osnovne škole zasvirat će grupa Mušketiri.

U nedjelju, 3. srpnja održat će se mimohod udruga i predstavnika općinske vlasti od zgrade općine do crkve s početkom u 10:30 sati, zatim slijedi sveta misa, a u 16:30 sati otvorenje izložbe čipke Nade Mance. Od 17 do 20 sati održat će se sajam poljoprivrednika i obrtnika na trgu u Maloj Subotici. Od 18 sati slijedi koncert kulturno umjetničkih udruga Grada Mursko Središće i Općine Mala Subotica, a od 20 sati sve će zabavljati Tragovi.

Za kraj Dana Općine Mala Subotica, u subotu, 9. srpnja održat će se peta Utrka Općine Mala Subotica s početkom u 18 sati.

Sve detalje provjerite na plakatu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije