Zelena čistka u Pribislavcu za ljepši okoliš i pomoć potrebitima

Zelena čistka u Pribislavcu za ljepši okoliš i pomoć potrebitima

Eko zona – ekološko edukativna udruga Pribislavec i Općina Pribislavec u povodu Dana planeta Zemlje u subotu 20. travnja s početkom u 9 sati kod Društvenog doma organiziraju akciju Zelena čistka – Jedan dan za čisti okoliš. Aktivnosti koje će se usmjeriti na uređenje okoliša Pribislavca i mogućnost sakupljanja svih vrsta elektroničkih aparata, stare odjeće, papira i kartonske ambalaže.

Pozivaju mještane Pribislavca, sve udruge i ustanove koje djeluju na području Općine Pribislavec i sve ljude dobre volje da se priključe akciji uređenja koja će biti humanitarnog karaktera pa će sav prihod ostvaren prikupljanjem navedenih predmeta darovati Udruzi za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Međimurske županije.

Dovoljno je da  stare odjevne predmete stavite u najlonske vreće ili kartonske kutije, stari papir povežete špagom, a elektroničku opremu pripremite sa unutarnje strane vaše ograde. Kako ne biste čekali kad će neko doći pokupiti stvari, dovoljno je da na ogradu stavite jedan komad tkanine uočljive boje kako bi aktivisti otpremili pripremljenu robu. Možete ih kontaktirati na brojeve telefona 098 211 880 i 36 211, najkasnije do 18. travnja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije