Zahvalni koncert za Pištu: “Popevke iz štrigovskih bregov”

Zahvalni koncert za Pištu: “Popevke iz štrigovskih bregov”

U nedjelju 21. travnja s početkom u 15 sati u Društvenom domu Štrigova održat će se koncert pod nazivom “Popevke iz štrigovskih bregov”. Koncert će se održati u znak zahvale Stjepanu Makovcu – Pišti za 20 godina rada u  KUD-u “Sv. Jeronim” Štrigova.

Pišta je rođeni Štrigovčanec, glazbenik od mladosti, jedan od osnivača društva, autor preko 100 pjesama, od kojih je oko 70 uglazbljeno, autor nekoliko dramskih dijela, glazbenik, glumac, pisac, skladatelj. Izdao je dvije autorske knjige sa poezijom, dvije pjesmarice s notama i dva nosača zvuka sa svojim skladbama.

Jedan u sastavu Starih muzikaša te jedan u sastavu VIS Štrigovčanci. Pišta je prije svega veliki čovjek i  prijatelj društva. Na koncertu će nastupiti: Stari muzikaši, VIS Štrigovčanci, ŽVS Stridonne, Zvonko Ladić s obitelji, Drago Brežnjak, Rok Mikec, Ivan Kutnjak – recitacija i Stanislav Rebernik – moderacija.

Ulaznice po cijeni od 20 kuna možete nabaviti u pretprodaji u “Danica tekstilu” i prostorijama Turističke zajednice Općine Štrigova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije