U Črečanu održan 6. Susret dramskih amatera

U Črečanu održan 6. Susret dramskih amatera

Prema uhodanoj tradiciji Udruga žena Črečan bila je ponovno domaćin 6. Susreta dramskih amatera koji je u nedjelju 7. travnja održan u Društvenom domu u Črečanu. Gosti su ovaj puta bile prijateljske udruge iz Preloga, Gornjeg Kraljevca, Gornjeg Hrašćana i Donjeg Mihaljevca.

Gledatelji su tako imali priliku uživati u odličnim predstavama međimurskih glumaca amatera. Prvi su nastupili članovi KUU-a “Društvo žena Gornji Kraljevec” s predstavom “Na smrtnoj postelji” kojima je to ujedno bila i generalna proba za preloški KAM. Nakon njih sve prisutne oduševio je igrokaz članica Udruge žena Gornji Hrašćan koje su sve nasmijale izvedbom predstave pod nazivom “Dugi jezik”.

Uslijedila je predstava “Herbija” Društva žena Gornji Hrašćan koje su po prvi puta bile gošće u Črečanu, zajedno sa svojim hrabrim muškim glumcima. Posljednji su nastupili članovi Priločke amaterske scene s predstavom “Pred Novo leto” autora Božidara Glavine s kojom također nastupaju i na ovogodišnjem KAM-u.

Publika je sve glumce nagradili dugotrajnim pljeskom. Nakon što je program završio, druženje se nastavilo sve do večernjih sati. Bila je to kao i uvijek još jedna prilika za međusobno bolje upoznavanje članova udruga te razmjenu iskustava.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije