JUBILARNA STOTA OBLJETNICA

VIDEO I FOTO Praznik vatrogastva u Črečanu: Slavi se stoti rođendan društva!

Svečanom slavlju DVD-a Črečan pridružilo se 150 članova susjednih vatrogasnih društava

Povodom obilježavanja jubilarne stote godine postojanja DVD Črečan, u subotu, 15. lipnja ispred novoobnovljenog Vatrogasnog doma okupio se velik broj mještana, gostiju, veterana i čak više od 150 aktivnih članova dobrovoljnih vatrogasnih društva s područja Općine Nedelišće. 

>> Svečana proslava: Stoti rođendan DVD-a Črečan

Na samom početku programa upriličen je doček gostujućih DVD-ova, nakon čega je uslijedio zajednički svečani mimohod Črečanom. Vatrogascima se u koračanju ulicama pridružio Puhački orkestar Nedelišća, kao i Mažoretkinje Nedelišća, dok je u prigodnom programu po završetku mimohoda svečanost uveličao Zbor Josip Vrhovski.

Dobrovoljno vatrogasno društvo, kazao je predsjednik DVD-a Radovan Horvat, tijekom 100 godina postojanja brojilo je 180 članova. Za njegov uspješan rad tada i danas, od najvećeg su značaja, istaknuo je Horvat prvenstveno ljudi.

Pritom je ispred cijelog vatrogasnog društva Črečan zahvalio na dobroj suradnji i dragocjenoj pomoći glavnog pokrovitelja, Općini Nedelišće, kao i sponzorima, mještanima i susjednim DVD-ovima.

Također, tijekom programa su dodijeljena priznanja i spomenice kao i zahvalnice za tehničku i novčanu pomoć u radu. Obilježavanju stote obljetnice nazočio je načelnik Općine Nedelišće Darko Dania sa zamjenicima Željkom Kacunom i Nikolom Novakom.

Kako je izgledala proslava možete pogledati u našem videu i fotogaleriji!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije