Martina Leček nova je predsjednica Humanitarne udruge Fijolina

Martina Leček nova je predsjednica Humanitarne udruge Fijolina

Nenad Peršak mjesto predsjednika Humanitane udruge Fijolina prepustio je mlađima i krenuo raditi na novom humanitarnom projektu, Fijolina-festu, festivalu dobrote i dobrih vibracija. Glavni cilj festivala bio bi prikupljanje novčanih sredstava za potrebitu djecu, a bio bi rađen po uzoru na nekadašnji Zagreb-fest.

Za takav festival biti će potrebna i podrška svih medija na ovom području te društveno političkih struktura što je i glavni preduvjet da se ovaj festival dobrote i ostvari. Na skupštini udruge jednoglasno je za predsjednicu izabrana 25-godišnja studentica Martina Leček iz Čakovca, a za njenu zamjenicu Suzana Herceg iz Nedelišća. Tajnica i dalje ostaje Danijela Kovač iz Čakovca.

Upravni odbor proširen je sa nekoliko članova. Tako su u Upravni odbor bez prava glasa zbog svojih godina, ušli Matija Bogdan (17) iz Vučetinca,  Danijel Herceg (17) iz Nedelišća, te sa pravom glasa Ana Maria Babić (19) iz Lopatinca, Vladimir Košir iz Strahoninca, Ljiljana Marcinjaš iz Čakovca te dosadašnji predsjednik Nenad Peršak iz Čakovca.

Ovime se ispunilo obećanje Nenada Peršaka koji je rekao da je jedan od glavnih ciljeva Fijoline  predati upravljanje mladima, jer vjera u mlade je vjera u bolju budućnost. Na samom početku skupštine predočeno je financijsko izvješće koje se može vidjeti klikom ovdje. Izglasan je i iznos godišnje članarine u visini od 60 kuna.

Na sastanku skupštine pored novih mladih članova, članstvo u udruzi potpisali su i članovi glazbenog sastava Kom3dija koji u povodu pet godina postojanja pripremaju organizaciju humanitarnog koncerta na kojem će prikupljati donacije za potrebitu djecu o kojoj brine Humanitarna udruga Fijolina, tako da će veliki broj članova Fijoline 16. svibnja organizirano autobusom otići u Zagreb kako bi ih bodrili.

Na samom kraju, Nenad Peršak se zahvalio svim ljudima dobre volje koji su sudjelovali u izgradnji temelja udruge i na taj način pomogli djeci. Zahvalio se i svim pjevačima, plesnim skupinama, KUD-ovima, koji su sudjelovali na humanitarnim koncertima, udruzi VenoaArt, udruzi Umijeće življenja, volonterima i volonterskom uredu Međimurja, Socijalnoj zadruzi Humana-nova te svim donatorima Fijoline i svim ljudima dobre volje koji su na bilo koji način pomagali u prvoj godini postojanja udruge.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije