Blaž Kolarić i dalje na čelu palovskih umirovljenika

Blaž Kolarić i dalje na čelu palovskih umirovljenika

Udruga umirovljenika – Podružnica Plaovec održala je svoju 26. godišnju skupštinu. Na ovogodišnjoj izbornoj skupštini izabrano je novo  rukovodstvo. Na skupu se okupilo više od 100 članova i gostiju među kojima su bili Marija Kutnjak, ispred Udruge umirovljenika Međimurske županije i Danica Glad, zamjenica načelnika Općine Mala Subotica te ostali predstavnici udruga.

Predsjednik Blaž Kolarić, tajnica Rozina Horvat, predsjednik Nadzornog odbora Josip Držanić te predstavnik kase uzajamne pomoći Josip Drk podnijeli su svoja izvješća koja su jednoglasno prihvaćena. Umirovljenici su financijska sredstva trošili vrlo razumno i namjenski, tako da im je u kasi ostalo više novca nego na početku godine.

Tijekom godine razriješeni su zbog bolesti Anica Hatlak i Josip Pintarić, dugogodišnji članovi Izvršnog odbora te Stjepan Taradi, predsjednik za sport i rekreaciju. Dosadašnje vodstvo je razriješeno te se pristupilo izboru novog predsjedništva te članova Izvršnog i Nadzornog odbora.

Za novoga-staroga predsjednika na mandat od četiri godine izabran je Blaž Kolarić, za tajnicu Rozina Horvat, u Izvršni odbor su izabrani: Nikola Štampar, Franjo Obadić, Slavica Sečan, Vera Tomašić, Katarina Anderlin, Franciska Strnad, Marija Novak, Viktor Jambrošić i Slavko Sakač.

Članovi Nadzornog odbora su: Josip Držanić, Ivan Novak, Antun Držanić, za sport i rekreaciju predsjednik je Ivan Kozjak, a predstavnik kase uzajamne pomoći ostaje Josi Drk. Umirovljenicima je svoja viđenja njihovih životnih sudbina u vrlo osjećajnom i šaljivom tekstu pročitao Franjo Mesarić-Frenki.

Mnogi su se nasmijali, ali i obrisali pokoju suzu. Druženje je nakon godišnje skupštine nastavljeno uz domjenak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije