BILO JE VESELO

DJEČJI VRTIĆ DJEČJA MAŠTA Proslavili godinu dana u novim prostorima

Danas je u dječjem vrtiću Dječja mašta obilježen jedan sasvim poseban 1. rođendan

Naime, prije nešto više od godine dana, ova predškolska ustanova preselila se u nove prostore. Polaznici su tada smješteni u novoizgrađeni, suvremeni objekt koji, uz sigurnosne uvjete, opremljenošću i programima slijedi i najviše pedagoške standarde. Prva obljetnica tog događaja proslavljena je s djecom i zaposlenicima, uz neizostavnu tortu, grickalice, zabavne aktivnosti i kinom koje je organizirano u sportskoj dvorani vrtića.

”Osobito nam je drago što smo ovu prvu godinu u našem novom objektu, uspjeli organizirati na način da djeci omogućimo pohađanje ne samo redovitog, već i brojnih posebnih programa, unatoč epidemiološkim mjerama. Naime, ovakav prostor nam omogućava fleksibilnu organizaciju u korištenju unutarnjih i vanjskih prostora, te smo na siguran način proveli i provodimo program ranog učenja engleskog jezika, sportski program te program rada s potencijalno darovitom djecom”, rekla je ravnateljica Grozdana Žagar.

Podsjetimo, dječji vrtić Dječja mašta prva je i jedina predškolska ustanova u Međimurskoj županiji koja je i Europska točka za darovite, koja kontinuirano radi na razviju novih programa. Tako se u Dječjoj mašti od listopada ove godine započinje i s organizacijom radionica za roditelje Rastimo zajedno, kroz koje će se tako osigurati podrška roditeljima i skrbnicima djece polaznika te ih se osnažiti u njihovoj ulozi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije