Stotinjak mještanki na Skupštini Udruge žena Palinovec

Stotinjak mještanki na Skupštini Udruge žena Palinovec

Skupštini Udruge žena Palinovec, jedne od najstarijih i najbrojnijih udruga žena u ovom kraju, odazvalo se u nedjelju 10. ožujka stotinjak mještanki Palinovca i gostiju.

Nakon minute šutnje za nedugo preminulu članicu Biserku i sve ostale  preminule članice, po dnevnom redu predsjednica Ljubica Srpak pročitala je Izvještaj o radu za 2012.godinu iz kojeg se moglo iščitati da su u udruzi iznimno aktivni.

Financijski izvještaj podnijela je blagajnica Ljiljana Zelenić, a izvještaj Nadzornog odbora Marija Fileš. Sanja Jančec podastrala je plan rada za 2013. godinu među kojima ističemo izradu kostima za fašnik, nabavku kvalitetnog fotoaparata, suradnju s udrugama u mjestu i van njega, nastavak obnovi narodnih nošnji za djecu i ostale brojne aktivnosti. Istaknuto je da  financijski plan prati zacrtano, a sva su pročitana izvješća jednoglasno usvojena.

Skupštini su se osim članica udruge odazvali i gosti – načelnik Općine Donji Kraljevec Zlatko Horvat, predsjednik Vijeća mjesnog odbora Palinovec Tomislav Srpak, vijećnik Općine Donji Kraljevec Josip Čemerika, predsjednik DVD-a Palinovec Franjo Jančec, predstavnik NK Mladost Palinovec Miljenko Fileš, predstavnik Športsko-ribolovne udruge Šaran Palinovec Dragan Vurušić, članice Aktiva žena Donji Pusakovec, članice Udruge žena Donji Hrašćan, članice udruge žena Hodošan, predsjednica i predstavnice KUD-a Općine Donji Kraljevec.

Čestitam udruzi žena na dobrom radu i razvoju mjesta Palinovec, uključeni ste u rad i boljitak našeg mjesta i na tome vam zahvaljujem. Preostalo je da uredimo ceste u selu, kanalizacija ide prema završetku – istaknuo je između ostalog načelnik Općine Donji Kraljevec Zlatko Horvat koji je u ime Općine svim ženama donio cvijeće. Gosti su redom pohvalili rad udruge te zaželjeli dobar daljnji rad i suradnju.

Radno predsjedništvo Skupštine činile su predsjedavajuća Tamara Recek te članice Sanja Jančec i Vesna Švenda, zapisničarka Ruža Špirk i dvije ovjerovateljice zapisnika Anđelka Talan i Marija Fileš.

Udruga žena za sve je članice pripremila male poklone (kemijske olovke i dukat-čokoladice). Nakon službenog dijela Skupštine, nastavljeno je druženje uz jelo, piće, kavu i kolače.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije