U nedjelju koncert za Fijolinu u Maloj Subotici

U nedjelju koncert za Fijolinu u Maloj Subotici

U Domu kulture u Maloj Subotici ove nedjelje 17. ožujka s početkom u 16 sati održava se humanitarni koncert “Prijatelji – srcem za Fijolinu”.

S izvođačima iz Podravine, Zagorja, Međimurja održat će se još jedan humanitarni koncert za djecu bez roditelja ili adekvatne roditeljske skrbi.

Koncert se održava u organizaciji Humanitarne udruge Fijolina, a inicijator koncerta je Vladimir Košir Tonka koji će ujedno i nastupiti u programu.

Neki od izvođača su Klapa Bistrica, Vladimir Košir-Tonka, Rebeka Posavec, “Desert Queens“, Gordana Ivanjek, breakdance “Nexus“club, Juraj Galina, “Dečki z bregov“, Puhački orkestar M.Subotica, Danijel Herceg i “prijatelji”, Jelena i Ivana Cirković, KUD “Zvon – M.Subotica“, Ivan Mezga, tamburaški sastav “Frikovi” M.Subotica, Suzana Herceg i Neno Gavez, Željko PokupecŠero, gost: “Pijano bend“, voditeljica program je Mateja Gošćiej – Srce TV.

Na koncertu se prikupljaju dobrovoljni prilozi koji će biti proslijeđeni za potrebe djece kojima pomaže Humanitarna udruga Fijolina.

Posjetite i vi na ovaj koncert te na taj način pomozite djeci kojoj je u ovome trenutku pomoć najpotrebnija!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije