Izborna skupština Puhačkog orkestra Goričan

Izborna skupština Puhačkog orkestra Goričan

Proteklog vikenda u Domu kulture Goričan održana je  redovna izborna skupština Puhačkog orkestra Goričan. Bez medijske najave, bez gostiju skupštine puhači i njihovi roditelji su na brzinu organizirali svoju skupštinu i izabrali novo rukovodstvo.

Na početku je dosadašnji predsjednik Srečko Bašnec podnio izvještaj o radu u 2012.godini te naglasio da je Puhački orkestar proslavio 15. godina rada i bio domaćin 19. Smotre puhačkih orkestara i limenih glazbi Međimurske županije. Puhački orkestar nastupa na svim društvenim i crkvenim proslavama u Općini Goričan na koje  su pozvani, te na smotrama puhačkih orkestara širom Hrvatske.

Ne smije se zaboraviti na Božićni koncert koji je tradicionalan svake godine, a dvorana Doma kulture u Goričana je ispunjena do zadnjeg mjesta. Nakon podnijetih ostalih izvješća, članovi skupštine izabrali su novo rukovodstvo.

Novi predsjednik Puhačkog orkestra Goričan je Ivan Dominik, tajnik je Mihael Horvat, a blagajnica je Ana Dominik. Dirigent Puhačkog orkestra je prof. Luka Dominik. Na novom je rukovodstvu zadatak da tu razinu kvalitete ne spusti, nego podigne letvicu na više.

I malo šale na kraju. Kada bi se mijenjalo ime orkestru mogao bi se zvati “Puhački orkestar Dominik” jer većina novoizabranih nosi prezime Dominik.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije