Humana Nova i Murs-Ekom sakupljaju odjeću i obuću

Humana Nova i Murs-Ekom sakupljaju odjeću i obuću

Socijalna zadruga Humana Nova u suradnji sa Komunalnim poduzećem Murs-Ekom organizira sakupljanje tekstila, tekstilne odjeće i obuće. Sakupljanje će se odvijati u subotu 9. ožujka u vremenu od 8 do 13 sati na sljedećim lokacijama:

Mursko Središće – Vatrogasni Dom
Selnica – Društveni dom
Sveti Martin na Muri – Župni dom (Karitas)
Lapšina – Vatrogasni dom
Domašinec – Mala dvorana
Mala Subotica – Dom kulture
Držimurec/Strelec – Društveni Dom

Akcija će se održati  tjedan dana kasnije, 16. ožujka u vremenu od 8 do 13 sati i to u društvenim domovima u Podturnu i Vratišincu. Socijalna zadruga Humana Nova potiče zapošljavanje osoba s invaliditetom i drugih društveno isključenih osoba kroz sakupljanje i sortiranje tekstila, tekstilne odjeće i obuće, te proizvodnju i prodaju kvalitetnih i inovativnih tekstilnih proizvoda od ekoloških i recikliranih materijala za domaće i inozemna tržišta.

Zadruga aktivno doprinosi održivom razvoju lokalne zajednice, smanjenju siromaštva i očuvanju prirode. Socijalna zadruga Humana Nova lider je društvenog poduzetništva, prepoznat u široj regiji. Zadruga je svojim djelovanjem aktivno i izravno doprinijela izgradnji društva tolerancije i suradnje te je pomogla društveno isključenim osobama i njihovim obiteljima unaprijediti njihovo samopouzdanje i kvalitetu života.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije