Vijesti / Društvo
Društvo
UDRUGA MEĐIMURSKI SAMCI I SAMICE 'Ako nekog posebno pogađaju važeće epidemiološke mjere, onda smo to i mi'
Arhiva/Tomislav Borković

TEŠKO PODNOSE SAMOĆU

UDRUGA MEĐIMURSKI SAMCI I SAMICE 'Ako nekog posebno pogađaju važeće epidemiološke mjere, onda smo to i mi'

Tako u naslovu ističu članovi Udruge međimurski samci i samice. Ne mire se sa samoćom pa za sutra najavljuju druženje u prirodi

Članovi Udruge međimurski samci i samice više ne mogu podnijeti samoću, dane bez druženja, međusobnih viđenja. Tako će u nedjelju, 28. veljače imati druženje u prirodi, u Podturnu kod broda, kaže njihova predsjednica Slavica Tkalec i dodaje: - Da se vidimo konačno, šetnja, uz pečenje jegera, piće, a naravno, gdje su Samci, tu je i pjesma i ples.

Rekla je kako će i iduće nedjelje Samci proslaviti Dan žena uz podjelu cvijeća, ali još ne znaju točno gdje, nekako će se snaći.

- Fale nam već previše naša druženja, pa idemo postupno kako je epidemiološki  dozvoljeno. Krećemo polako, ali sigurno, poručuju iz Udruge.

Posebno se vesele plesnim večerima u Kavani Atlantik u Nedelišću gdje su posljednji puta bili lani 11. listopada, a vjeruju kako će se tamo naći poslije Uskrsa. Udruga momentalno broji 150 članova, a sa žaljenjem ističu kako su ih u međuvremeno zauvijek napustili Ivan Petak, Jelena Dolenec, Antun Gombar i Ivan Augustić.

Čelnica Udruge vjeruje u ljepše dane i s nestrpljenjem, zajedno s ostalim članovima, čeka sutrašnje viđenje.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!