Mladež Donjeg Hrašćana organizira humanitarni turnir u beli i pikadu

Mladež Donjeg Hrašćana u subotu 23. veljače u Domu kulture u Donjem Hrašćanu (stara škola) priređuje humanitarni turnir u beli za oba spola i pikadu za pripadnice ljepšeg spola. U kotizacije za natjecatelje uključeno je i jelo, a one iznose – za belu po paru 70 kuna, dok je za turnir u pikadu potrebno izdvojiti 20 kuna po osobi.

Humanitarni turnir u beli nosi prvu nagradu od 500 kuna, drugu od 300, treću od 200 kuna te četvrtu utješnu ali slatku – sanduk piva. U pikadu su za pripadnice ljepšeg spola osigurane su također prikladne nagrade najboljim pikadisticama.

Prijave za parove se primaju do 23. veljače, a možete se javiti Valentini (098 993 7394), Moniki (099 562 3627) ili Leonu (091 556 9576).

Sva zarada koja će se ostvariti na turniru bit će uručena obitelji Vidović iz Donjeg Hrašćana. Naime, 49-godišnji Ivan Vidović iz Donjeg Hrašćana boluje od adeno karcinom pluća te mu je financijska pomoć prijeko potrebna za daljnje liječenje.

Mladež iz Donjeg Hrašćana poziva na zajedništvo te da, iako se nećete natjecati, dođete i podržite navijanjem te dobrovoljnim prilozima ovaj humanitarni turnir.

>>> FACEBOOK EVENT

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije