Live koncert Gustafa i promocija novog albuma

Live koncert Gustafa i promocija novog albuma

Najveseliji i najenergičniji istarski bend, za sve svoje obožavatelje, prijatelje, pratitelje i štovatelje te one koji će to tek postati, održat će  nezaboravan koncert. Na koncertu Gustafi će svirati sve svoje hitove ali također, po prvi put, predstaviti i nove pjesme s nadolazećeg albuma ‘Kanibalkanska’.

Gustafi su u više od tri desetljeća aktivnog rada secirali i na svoj uvijek originalan i intrigantan način interpretirali i stvarali glazbu koju često nazivaju “gustafovska maneštra”.

Na čelu s karizmatičnim frontmenom Edijem Maružinom, Gustafi su skuhali novu ‘glazbenu maneštru’ – jedanaesti po redu najnoviji studijski album ‘Kanibalkanska’ kojeg će promovirati i predstaviti čakovečkoj publici 15. ožujka u Podroom-u.

Puni ritma, emocija i pozitive stvorili su si obožavatelje i prijatelje  svugdje. Najpoznatiji su po hit-pjesmama Brkica, Kega si sanjala, Katarina, Kadi su ta vrata, Kurijera i dr. Posebno mjesto u bendu svakako ima ženski vokal, lijepa i mlada Barbara Munjassvojom osobnošću i vrlo jakim i odličnim vokalom zajedno sa Edijem Maružinom izgledaju i zvuče posebno i vrlo, vrlo ugodno za uho.

Novi album – KANIBALKANSKA

Nakon što su napravili svojevrstan presedan u promocijskom procesu novog diskografskog izdanja, ponudivši ga prvo parcijalno putem interneta, a onda u cjelini u vidu nosača zvuka najširoj javnosti u suradnji s Jutarnjim listom, Gustafi s početkom 2013. kreću u napad na radijski eter. Predstavljajukompletan album “Kanibalkanska” (u mp3 i wav formatu) koji sadrži 14 novih pjesama jednog od rijetko unikatnih domaćih etno-rock sastava i istinske istarske glazbene institucije – Gustafa.

Iako je album mahom plesnog karaktera (kako Gustafi vole reći – psychodisco orijentacije), on ipak predstavlja iskorak u njihovom dosadašnjem radu i svakako će trebati nešto zahtijevniju i drugačiju publiku od one “Brkica / Žminjka”. Kao i višestruko preslušavanje da bi se savladalo sve njegove nivoe. Na živim svirkama će to biti lakše jer Gustafi i dalje nose onu magiju i energiju koja pospješuje brzinsko razumijevanje i potiče direktno usvajanje pjesama. Gustafi su na ovom albumu bili: Edi Maružin, Čedomir Mošnja, Dino Kalčić, Edin Pecman, Boris Mohorić, Alen Bernobić, Nikola Bernobić, Romano Hantih, Teo Pokrajac i Barbara Munjas Autor teksta i glazbe: Edi Maružin. Osim pjesme Gadna kuja (Edi Maružin – Tom Waits / Kathleen Brennan).

Sve instrumente odsvirali su Gustafi, neke gitare Vlado Maružin, trombon Luka Žužić, dodatni instrumentarij Marko Kalčić, future bas Martin Šikman. Snimano u Maružinima tijekom 2011. i 2012. Snimatelj: Marko Kalčić Glazbeni producent: Edi Cukerić Izvršni producent: Edi Maružin
P & C Artistra / Spona 2012.

Ako se odavno niste odlično proveli na nekom koncertu, predlažemo da dođete u Podroom jer sigurno nećete pogriješiti uz koncert Gustafa.

Očekuje vas odlična glazba, legendarni glazbeni sastav iz Vodnjana i mnoštvo zabave. U prodaji se nalazi ograničen broj ulaznica, njih 222.

Kako ne biste ostali bez ulaznice za ovaj jedinstveni glazbeni događaj, osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme.

Prodaja ulaznica kreće od 15.2. po cijeni od 60 kuna!

Ulaznice možete kupiti u Podroom Drink And Music Club-u u Čakovcu i Music Centru, Vrazova 21 u Varaždinu radnim danom od 9:00 do 19:00 sati.

Od 1. ožujka na dalje cijena karte je 70 kuna. Pozivamo vas da dođete i poslušate odlične i vatrene Gustafe!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije