U Prelogu potpisan ugovor o opremanju Kulturnog centra

U Gradskoj upravi u Prelogu 19. veljače potpisan je ugovor o opremanju prostora u novoobnovljenoj zgradi u Glavnoj 33. Ugovor o opremanju Kulturnog centra vrijedan je 572.000 kuna.

Kako je istaknuo gradonačelnik Dragutin Glavina, namještaj i opremu dostavit će tvrtka Školski servis iz Zagreba, izabrana na natječaju, javlja Prelog.hr.  – Ugovoreno će biti isporučeno u roku od 15 do 20 dana, pa će otvorenje ovog, za kulturu Grada Preloga vrlo važnog objekta, biti u drugoj polovici ožujka – kazao je gradonačelnik Dragutin Glavina.

Projekt građevinskog dijela uređenja zgrade vrijedan je preko 4,5 milijuna kuna. Zgrada ima preko 700 četvornih metara prostora. U prizemlju će biti smještena knjižnica i čitaonica, na katu muzejsko-galerijski prostor, a u potkrovlju multimedijalni prostor.

– Vrlo sam sretan što smo uspjeli završiti ovaj projekt, na zadovoljstvo nas i drugih koji su sudjelovali u financiranju, a to su Ministarstvo kulture, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU te Ministarstvo branitelja – istaknuo je gradonačelnik Glavina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije