Vijesti / Društvo
Društvo
VIDEO I FOTO Zimska čarolija u vrtiću Vesela loptica: Izradili predivan snježni grad
DV Loptica

BAJKOGRAD U VRTIĆU

VIDEO I FOTO Zimska čarolija u vrtiću Vesela loptica: Izradili predivan snježni grad

Snježni grad oduševio je sve njihove male korisnike, ali i roditelje

S prvim pahuljama snijega započelo je najljepše razdoblje u godini, a posebna kreativnost vlada u Dječjem vrtiću Vesela loptica iz Preloga. Naime, uz malo mašte i puno truda izgradili su zimski, snježni grad koji je oduševio sve njihove male korisnike, ali i njihove roditelje.

Zimska čarolija u vrtiću Vesela loptica: Izradili predivan snježni grad Fotogalerija

Pregršt svjećica, borova, kućica, mostića te pokoja snježna pahulja smjestila se u njihovom novom gradu imena „Bajkograd“.

Nepredvidiva i po svemu drugačija godina donijela je brojne promjene u radu svih odgojno-obrazovnih ustanova pa tako i njih, međutim u svim izazovima neprestano se trude stvarati nove ideje i projekte.

- U ovom izazovnom vremenu, koristimo svaku priliku da dodatno razveselimo sve naše mališane, kojima je predblagdansko vrijeme i iščekivanje Božića doista posebno - istaknula je ravnateljica preloškog privatnog vrtića, Jasmina Bajus.

Znatiželjno, sretno te sigurno dijete koje osvještava i razvija svoje potencijale nit je vodilja vrtića, stoga vrtić potiče djecu da kroz igru, učenje, kreativnost, stvaralaštvo i sport izgrađuju sebe i uvažavaju druge.

Video pogledajte klikom ovdje.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!