Vijesti / Društvo
Društvo
PREDAVANJE Hrvatsko društvo medicinskih sestara u palijativnoj skrbi poziva na online predavanje
Arhiva/Mladen Grubić

za profesionalce i volontere

PREDAVANJE Hrvatsko društvo medicinskih sestara u palijativnoj skrbi poziva na online predavanje

Hrvatsko društvo medicinskih sestara u palijativnoj skrbi poziva na predavanje 'Važnost i razine duhovnosti u sestrinskoj skrbi' za profesionalce i volontere u palijativnoj skrbi.

Predavanje će se održati online danas, 2. prosinca u 19 sati putem Teams aplikacije. Predavač je vlč. dr. sc. Odilon Singbo Gbenoukpo, svećenik iz Benina koji vrši službu kapelana na Hrvatskom Katoličkom Sveučilištu u Zagrebu.

Za sve polaznike sudjelovanje je besplatno. Radi ograničenog broj polaznika mole da se prijavite na e-mail: hdmsps@gmail.com. Svi sudionici primit će link za povezivanje 15 minuta prije početka.

- Svoje komentare i pitanja možete slobodno pisati u chatu pa ćemo na kraju pokušati na njih odgovoriti - kaže Nataša Dumbović, tajnica Udruge pomoć neizlječivima Međimurske županije, i dodaje kako će im ovakvo predavanje itekako biti korisno, pogotovo u vrijeme kada među članstvom nema fizičkih kontakata, odnosno kada u udruzi nema pretjeranih aktivnosti.

- Razlozi tome svima su znani pa se radujemo se vašem sudjelovanju! - poruka je tajnice.

Inače, u Udruzi izražavaju žaljenje što njihova aktivnost ne može biti na razini ranijih godina, a pogotovo u godini kada obolježavanju desetu obljetnicu osnutka i aktivnog djelovanja što su namjeravali obilježiti na poseban način.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!