DVD Donji Hrašćan: Za predsjednika izabran Martin Kolarić

U subotu 16. veljače DVD Donji Hrašćan održao je svoju izbornu godišnju skupštinu na kojoj su osim domaćih vatrogasaca, prisustvovali i vatrogasci iz DVD-a Goričan, DVD-a Donji Kraljevec, DVD-a Hodošan, DVD-a Sveti Juraj u Trnju, DVD-a Donji Pustakovec, DVD-a Palinovec, DVD-a Turčišće i DVD-a Domašinec te predstavnici udruga.

Ovo je bila izborna skupština na kojoj izabrani članovi Upravnog i Nadzornog odbora. Na mandat od četiri godine za predsjednika DVD Donji Hrašćan je izabran Martin Kolarić, za zamjenika predsjednika Antonio Jesenović, za zapovjednika Krešimir Barić, za zamjenik zapovjednika Zdravko Vidović, a za tajnika društva imenovan je Miroslav Sabol.

Prošla godina za vatrogasce iz Donjeg Hrašćana bila je radna s puno aktivnosti, posebno u radu s mladima, učešćima na natjecanjima te radnim akcijama. Danas Društvo ima 27 aktivnih članova, a raspolažu garažom, spremištem, prostorijom za sastanke te navalnim vozilom marke Mercedes sa visokotlačnim sklopom i ostalom opremom za obavljanje intervencije.

Čestitke na humanom radu i novom vodstvu uputili su načelnik Općine Donji Kraljevec Zlatko Horvat, ispred VZMŽ-e Dragutin Glad i u ime MO Donji Hrašćan Valentina Jurčec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije